X

Omloop Het Nieuwsblad Cyclo

03.03.2019

INFO INSCHRIJVEN

Omloop Het Nieuwsblad Cyclo

Kijk je er ook al naar uit om die winterblues van je af te fietsen? Dan schrijf je je maar best in voor de Omloop Het Nieuwsblad Cyclo van de Etixx Classics Tour, de opener van ons wielerseizoen! Een dag na Greg Van Avermaet en co trotseer je dezelfde hellingen en zwoeg je op dezelfde kasseistroken. Van op de kasseien van de Haaghoek tot op de Muur van Geraardsbergen en de Bosberg zit je vol in de finale van dé jaarlijkse openingsklassieker. Zet zondag 3 maart nu al in je agenda, want je wil deze tocht over historische wegen in de Vlaamse Ardennen niet missen, toch?

Je hebt keuze uit 3 afstanden: 130, 90 en 65 km. Kies je voor de langste afstand, dan start je tocht net als de profs in Gent en kom je aan in Ninove. De andere afstanden vertrekken in Ninove en komen daar ook weer aan.

PARCOURS PRAKTISCH INFO

Feel Like a Pro

De Omloop Het Nieuwsblad is de traditionele opener van het voorjaar. Ieder jaar duikt het peloton daar voor het eerst de Vlaamse Ardennen in. Het is de koers waar de Flandriens heersen, op iconische hellingen en oeroude kasseistroken. De Haaghoek heeft een sleutelrol in het parcours voor de profs. Een dag later krijg ook jij de kans om de Haaghoek te temmen. Gevolgd door nog meer traditioneel Vlaamse koerslekkernijen. In 2018 was Michael Valgren Andersen het peloton te slim af. Beklim jij de Muur even snel als hem en kom je solo aan in Ninove? Ride Like a Pro, Feel Like a Pro!

PARCOURS

Hou je van de mythische hellingen en kasseistroken in de Vlaamse Ardennen? En kan je niet wachten tot het nieuwe wielerseizoen opnieuw begint? Dan is de Omloop Het Nieuwsblad Cyclo zeker iets voor jou. In de rit van 130 km waag je je aan een tocht langs tien hellingen en vijf kasseistroken. Je trotseert onder andere de Molenberg, de Muur van Geraardsbergen en de Bosberg. Tussendoor dokker je over de kasseien van o.a. de Jagerij en de Haaghoek, goed voor meer dan 1000 hoogtemeters en bijna 12 km kasseien! De finish van zowel de profwedstrijd als de cyclo ligt niet langer in Meerbeke, wel in centrum Ninove, vlakbij de aankomstsite. Bij je aankomst in Ninove heeft de finale van dé openingsklassieker dus geen geheimen meer voor jou.

Is dat toch een beetje té uitdagend? Geen nood, zak af naar Ninove en kies voor een kortere afstand van 65 of 90 km. De tocht van 65 km beperkt zich tot de echte finale van de Omloop Het Nieuwsblad voor profs, met de Valkenberg, Tenbosse en het bekende duo Muur van Geraardsbergen/Bosberg. De 90 km wordt dan weer iets pittiger met in totaal toch nog acht hellingen en De Haaghoek. Je tocht eindigt weer in Ninove.

Ook al nieuwsgierig naar het parcours? Verken hieronder alvast de belangrijkste hellingen en kasseistroken.

Ontdek hier het parcours!

HELLINGEN & KASSEISTROKEN

 

Parcours Molenberg

1 Molenberg

Een helling die het profpeloton een dag eerder mag temmen, ligt ook voor de wielertoeristen klaar. Van op dat alombekende bruggetje gaat het met een maximum stijgingspercentage van 14,2 % en veeleisende kasseien richting de top van de Molenberg.

(enkel de 130 km)

Meer info

Parcours Paddestraat

2 Paddestraat

Vorig jaar was de Paddestraat niet terug te vinden onderweg. Dit jaar doen we een van de bekendste kasseistroken van de Vlaamse Ardennen weer alle eer aan. Wie de 2300 m lange kasseistrook achter de kiezen heeft, kan z'n zinnen stilaan op de tweede bevoorrading zetten. Heel even doorbijten dus in Velzeke, grondgebied Zottegem.

(enkel de 130 km)

Parcours Haaghoek

3 Haaghoek/Leberg

De 1,7km lange, golvende, kasseistrook in Sint-Kornelis-Horebeke is één van de speerpunten in de Omloop Het Nieuwsblad voor profs. Maar liefst 3 passages over de Haaghoek zorgen voor een serieuze schifting in de openingsklassieker van het wielerseizoen. Als wielertoerist hoef je de Haaghoek slechts één keer te overwinnen, belonen doen we je niet met rust, maar met de smalle en steile Leberg!

(130 km - 90 km)

Meer info

Parcours Berendries

4 Berendries

Deze helling in Brakel is al jarenlang vaste waarde in de voorjaarsklassiekers. Wielerminnend Vlaanderen weet dat hier geen kasseien te vinden zijn, maar wel deze naakte cijfers: 940 m klimmen, met een gemiddeld stijgingspercentage van 7% en een piek tot maximum 12,3%. Na deze klim zijn er nog vier te gaan!

(130 km - 90 km)

Meer info

Parcours Muur Van Geraardsbergen

5Muur Van Geraardsbergen

Komende van Brakel en na enkele snel opeenvolgende hellingen, loert de Muur van Geraardsbergen in de verte. De Muur schittert sinds vorig jaar ook in de finale van Omloop Het Nieuwsblad. Je krijgt er 1 km aan kasseien voorgeschoteld, met een maximum stijgingspercentage van bijna 20%. Kortom, de meest iconische helling op weg naar Ninove!

(130 km - 90 km - 65 km)

Meer info

Parcours Bosberg

6 Bosberg

Het spreekwoord "De laatste loodjes wegen het zwaarst" was zelden zo toepasselijk als in de Omloop Het Nieuwsblad Cyclo. Wie de laatste helling en kasseien overwint, wordt beloond met één rechte, licht dalende lijn naar de finish. Hopelijk heb je geen wind op de neus!

(130 km - 90 km - 65 km)

Meer info

PRAKTISCH

DEELNAMEPAKKET

 • Een verzekering (geen helm = niet verzekerd)
 • Seingevers op het parcours en aan de start-/finishlocatie
 • Een uitgebreide bevoorrading* aan elke controlepost met Etixx sportvoeding en sportdrank, water en een uitgebreid assortiment aan koeken en fruit
 • Technische bijstand
 • Parcourssticker met hellingen, kasseistroken en bevoorradingen
 • Perfecte signalisatie op het parcours
 • Tijdsregistratie en video-opname voor elke deelnemer
 • Medische service op iedere controlepost en aan de aankomst
 • Koffie aangeboden voor de start
 • Massage bij de finish

* Bevoorrading enkel op vertoon van het kaderplaatje! Deelnemers zonder kaderplaatje worden niet op het parcours toegelaten.

AFHALEN DEELNAMEPAKKET

Bij je online inschrijving krijg je van ons meteen je e-ticket toegestuurd. Op vertoon van je e-ticket (geprint of op smartphone) kan je ter plaatse je kaderplaatje afhalen aan de Scan & Ride balies. Dankzij de Scan & Ride hoef je zelfs niet meer van de fiets en verlies jij geen tijd aan de start van jouw favoriete wielertocht!

Schrijf je liever ter plaatse in? Dat kan, dan krijg je van ons na betaling meteen je kaderplaatje.

De inschrijvingsstand is geopend op zondag 3 maart:

In Gent:

 • 130km: tussen 7u30 en 9u00

In Ninove:

 • 90km: tussen 8u00 en 10u00
 • 65km: tussen 8u00 en 11u00

Inschrijven

START

Gent (Floraliënhal, Citadelpark 9000 Gent)

 • Cyclo 130km: 7u30 - 9u00

Ninove (PTI - PCVO Dender en Schelde, Centrumlaan, Ninove)

 • Cyclo 90km: 8u00 - 10u00
 • Cyclo 65km: 8u00 - 11u00

FINISH

PTI - PCVO Dender en Schelde, Centrumlaan 160, Ninove (65, 90 en 130 km).
De laatste bevoorradingspost sluit om 14u. Indien je hier later arriveert, ben je geen officiële deelnemer meer en ben je verplicht om de kortste weg naar de finish te nemen. De finish in Ninove sluit officieel om 16u00.

Bevoorrading

 • 130 km: 3 bevoorradingen
 • 90 km: 2 bevoorradingen
 • 65 km: 1 bevoorrading

Bevoorrading enkel op vertoon van het kaderplaatje!
Deelnemers zonder kaderplaatje worden niet op het parcours toegelaten.

SHUTTLEDIENST

NINOVE » GENT

Voor wie vertrekt vanuit Gent (130 km) is er een shuttledienst (busvervoer met fietsremorque) voorzien tussen Ninove en Gent. De shuttledienst is enkel 's morgens beschikbaar en brengt je van Ninove naar Gent. Zo kan je je wagen in Ninove achterlaten, met de bus naar Gent rijden, daar vertrekken en na je fietstocht in Ninove aankomen waar je je auto hebt achtergelaten.

De shuttledienst rijdt eenmalig om 6u30, meerijden is enkel mogelijk mits inschrijving vooraf. Je kan je plekje reserveren bij je inschrijving. Kostprijs bedraagt €25 per persoon.

De organisatie is niet aansprakelijk voor schade aan fietsen tijdens het vervoer van en naar het evenement, op het evenement en op de plaats van overnachting.

GRATIS VERVOER KLEINE BAGAGE

Voor wie vertrekt vanuit Gent en 130 km fietst tot in Ninove voorzien we een transport van bagage.

 • Vertrek vanuit Gent: 9u00
 • Af te halen in Ninove: vanaf 12u00

OVERNACHTING

Meer info over de overnachtingsmogelijkheden vind je via volgende toeristische diensten:

INSCHRIJVEN

Parcours gekozen? Prima! Hieronder vind je alle tarieven voor de Omloop Het Nieuwsblad Cyclo!

Tarieven (*) 65km 90km 130km
De Ontsnapping (tot en met 18/02) 13 € 15 € 17 €
Het Peloton** (na 18/02) 16 € 18 € 20 €

Vroeg inschrijven loont de moeite!

Spring mee met de vroege vlucht en schrijf je in vóór 18/02, zo zit je in de ontsnapping en geniet je van een voordelig tarief.

Heb je de juiste ontsnapping gemist en schrijf je pas in na 18/02? Geen zorgen, ook het Peloton zal zich laten gelden en zal van de openingsklassieker van het voorjaar een topeditie maken.

Bekijk hier het deelnamepakket

*Opgelet: Bij je inschrijving wordt er €5 waarborg toegevoegd voor het gebruik van je kaderplaatje dat voorzien is van een chip. Je krijgt deze waarborg terugbetaald bij aankomst of kan het inruilen voor een originele T-shirt.

** Leden van Cycling Vlaanderen en Peloton Cycling Team genieten nog van het voordeeltarief van 'De ontsnapping'.

Wie vertrekt vanuit Gent (130 km) kan 's morgens beroep doen op onze shuttledienst vanuit Ninove. Je kan enkel gebruik maken van deze shuttle na reservatie vooraf, dat kan onmiddellijk bij je inschrijving online. Meer info hierover vind je hier.

GROEPSINSCHRIJVING

 • Voor een groepsinschrijving moet je met minstens 10 personen zijn (over al de afstanden heen). Ben je met minder dan 10, dan worden de groepsleden verder behandeld als individuele deelnemers en moet men hun kaderplaatje individueel afhalen.
 • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.d.m worden niet meer aanvaard.
 • Op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. (Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren.) Vervolgens kan je deelnemers toevoegen, verwijderen enz. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
 • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
 • Wanneer je groep volledig klaar is, dan moet jij, als groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Op dat ogenblik kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.
 • KLIK HIER OM NAAR DE INSCHRIJVINGSMODULE TE GAAN

GEZONDHEID

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen.

Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport)arts. Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht.

Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle.

De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Sporten is leuk, gezond en voor de meeste mensen zeer veilig. Sommige personen hebben echter een verhoogd risico op problemen tijdens de fysieke activiteit, waardoor extra medische opvolging mogelijks is aangewezen. Als je voldoet aan één of meerdere van onderstaande condities, dan is het raadzaam om contact op te nemen met je arts of een sportmedische keuring te ondergaan vooraleer je meer of intensiever gaat sporten:

 • Je neemt medicatie ter behandeling van hoge bloeddruk, hart- en vaatziekte, longziekte
 • Je hebt ooit last gehad van hoesten, kortademigheid of andere ademhalingsstoornissen tijdens of na inspanning of je lijdt aan asthma
 • Je hebt de afgelopen 5-10 jaar gerookt of je bent nog niet langer dan 6 maanden gestopt met roken na een periode van 5-10 jaar
 • Je hebt een hoge bloeddruk en/of een verhoogde cholesterolwaarde
 • Je bent flauwgevallen of duizelig geworden tijdens of na een inspanning
 • Je hebt ooit hartkloppingen, ritmestoornissen of pijn in de bortstreek gehad tijdens of na het sporten of men heeft je ooit verteld dat je een hartgeruis hebt
 • Een familielid, jonger dan 55 jaar is plots gestorven wegens gezondheidsproblemen (hart- en vaatziekte, wiegedood)
 • Je hebt problemen met de lever, nieren of schildklier, diabetes


Ik doe mee

Indien u zich inschrijft verklaart u zich automatisch akkoord met de .

Algemene voorwaarden

U schrijft zich in voor deelname aan een evenement van We Ride NV, met maatschappelijke zetel te Ottergemsesteenweg-Zuid 808, 9000 Gent, Register rechtspersonen Gent afdeling Gent BTW BE0687.797.702 (hierna "Peloton") Voor al uw vragen is PELOTON uw aanspreekpunt. PELOTON is te bereiken elke werkdag tussen 9u en 17u. Telefoon: 011/45.99.27 - E-mail: info@peloton.be

 1. Artikel 1. Inschrijving
  De Deelnemer verklaart hierbij op het moment van inschrijving min. 18 jaar te zijn of de toestemming van zijn wettelijke voogd te hebben om zich in te schrijven voor het evenement.
  De inschrijving is slechts geldig indien het inschrijvingsformulier volledig en naar waarheid is ingevuld, het inschrijvingsgeld en betaling voor extra's volledig is voldaan en deze algemene voorwaarden zijn aanvaard.
 2. Artikel 2. Herroepingsrecht
  De inschrijving valt onder de diensten bedoeld in Art. VI, 53, 12° WER waarvoor het herroepingsrecht is uitgesloten.
  In geval van niet-deelname, ongeacht om welke reden, kan er geen aanspraak gemaakt worden op de terugbetaling van het inschrijvingsgeld en eventuele extra's.
 3. Artikel 3. Annulering van het evenement
  Indien het evenement op grond van uitzonderlijke omstandigheden niet kan doorgaan, zal PELOTON voor zover mogelijk de deelnemers een gelijkwaardig alternatief bieden in de vorm van de mogelijkheid zichzelf gratis in te schrijven voor een nieuwe/de volgende editie van hetzelfde evenement, of een ander evenement van PELOTON. PELOTON zal per evenement beslissen welke van deze alternatieven op het evenement van toepassing zijn.
  PELOTON kan in geen geval verplicht worden tot terugbetaling van het inschrijvingsgeld en eventuele extra's (zoals o.a. merchandising, T-shirts, trainingsschema, goede doel, ...)
 4. Artikel 4. Deelname
  Deelnemers jonger dan 16 jaar moeten steeds vergezeld zijn van een persoon ouder dan 18 jaar.
  Tijdens de deelname moet het bewijs van inschrijving (borstnummer, stuurnummer, polsbandje, ) steeds zichtbaar zijn.
  De deelnemer zal steeds respect hebben voor het milieu. De deelnemer waakt over zijn eigen veiligheid en die van de andere deelnemers. Deelnemers dienen de instructies van de organisatie, medische teams en politie te volgen.
  Op fietsevenementen zal de deelnemer steeds een valhelm dragen. De wegcode dient gerespecteerd te worden.
  De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers die de bepalingen uit deze algemene voorwaarden niet respecteren of een gevaar vormen voor zichzelf of voor derden uit te sluiten van deelname.
 5. Artikel 5. Prijzen
  De vermelde prijzen zijn steeds in euro uitgedrukt en inclusief btw, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.
 6. Artikel 6. Betaling
  De deelnemer dient steeds vooraf, bij inschrijving, het volledige bedrag van de inschrijving (inschrijfgeld en extra's) te betalen en dit via het voorziene online betalingssysteem.
  PELOTON meent alle mogelijke en relevante voorzorgen te hebben genomen en handelt zodoende als een normale en zorgvuldige online-verkoper. Eventuele diefstal kan dan ook niet tegen haar worden ingeroepen.
 7. Artikel 7. Wijziging van de inschrijving
  Deelnemers die hun inschrijving voor een evenement willen doorgeven aan een ander persoon kunnen dit op de dag van het evenement ter plaatse. Ze betalen hiervoor de administratieve kost zoals ter plaatse geafficheerd.
  Deelnemers die van afstand willen wisselen, kunnen dit ter plaatse, op de dag van het evenement. Ze betalen hiervoor een administratieve kost zoals ter plaatse geafficheerd. Indien voor de nieuw gekozen afstand een meerprijs geldt, zal ook die worden aangerekend.
 8. Artikel 8 Gezond & veilig sporten
  Deelnemen vereist een goede gezondheid. De deelnemer verklaart te voldoen aan deze voorwaarde. De organisatie beveelt voor deelname een preventief sportmedisch onderzoek aan bij een erkend sportarts.
 9. Artikel 9. Persoonsgegevens en intellectuele eigendomsrechten
  Alle informatie van de deelnemers is bestemd voor PELOTON. PELOTON en haar partners zullen deze gegevens gebruiken voor de deelname van het Event alsook voor marketing en communicatiedoeleinden. De Algemene Verordening Gegevensverwerking 2016/679 van 27 april 2016 i.v.m. de bescherming van de persoonlijke levenssfeer t.o.v. gegevensverwerking, voorziet het toegangsrecht tot de gegevens en het verbeteren ervan. De deelnemer kan te allen tijde vragen om verbetering van zijn persoonsgegevens, via de contactgegevens opgenomen in deze algemene voorwaarden.
  Door uw deelname aan het event verklaart u zich akkoord met een eventueel gebruik van uw gegevens, foto of portretrecht in druk, film, video e.a. voor promotionele doeleinden van PELOTON en haar events, zonder hiervoor een vergoeding te claimen.
  De deelnemer verklaart zich bekend met het feit dat er gebruik kan worden gemaakt van technieken die het mogelijk maken om op ieder gewenst moment zijn/haar precieze locatie te achterhalen door het opvangen van signalen van de chip, opgenomen in het bewijs van deelname dat de deelnemer draagt. De deelnemer verleent de toestemming aan PELOTON om deze informatie openbaar te maken, zodat deze door iedereen kan worden gezien.
  De deelnemer verleent toestemming aan PELOTON zijn locatie realtime te volgen (live tracking) op een wijze als hiervoor omschreven, om deze gegevens op te nemen in een bestand, te verstrekken aan derden en te publiceren via internet, via social media en via mobiele applicaties.
 10. Artikel 10. Opmerkingen/klachten
  Opmerkingen dienen ingediend te worden via één van in de aanhef vermelde kanalen. PELOTON zal steeds in alle redelijkheid proberen om elke opmerking te behandelen en dit binnen de 10 dagen na ontvangst via één van bovenvermelde kanalen. Indien dit niet lukt, zal dit eveneens aan de deelnemer worden gemeld en een alternatief tijdsverloop worden voorgesteld.
 11. Artikel 11. Geldigheid clausules
  Indien één of enkele artikels van deze voorwaarden nietig of onwettig zouden zijn, om welke reden dan ook, doet dit geen afbreuk aan de geldigheid van de andere onderdelen van de voorwaarden.

Peloton Cycling Team

Word jij onze kopman of kopvrouw?

Het Peloton Cycling Team brengt gepassioneerde fietsers zoals jij samen en laat je genieten van wat jou het dierbaarst is: jouw koersfiets!

Niets leukers dan samen stoempen, klimmen, nieuwe wegen ontdekken, afzien en nagenieten. Tempo en snelheid is bijzaak. Fun is het doel.

Laat je meedrijven in het wiel, of zet je op kop, en maak deel uit van onze wielerclub!

Sluit je hier aan bij ons Peloton

Fotoservice

Sportograf.com is de officiële fotoservice van de Omloop Het Nieuwsblad! Door hun jarenlange ervaring als fotograaf, maar ook als sporter, zorgen zij steeds voor de perfecte actiefoto’s om jouw topprestatie in beeld te brengen.

Hier kan je na de tocht je foto's opzoeken

Etixx fuels your goal!

Om je optimaal bij te staan in de selectie van de meest aangewezen sportvoeding ter bevordering van energieproductie, hydratatie, spieropbouw, recuperatie... voor, tijdens en na de training en in de aanloop van een wedstrijd, neem je best hier een kijkje.

Hieronder vind je de voedingsschema's die je kunnen helpen tijdens de voorbereiding van Omloop Het Nieuwsblad Cyclo

61 km - 90 km - 134 km

Ga ook zeker eens langs bij een van onze partnerapotheken voor de keuze van het juiste product.

Vergeet niet: Een goede voorbereiding is een halve overwinning! VEEL SUCCES!

GOEDE DOEL : VZW Stop Darmkanker

VZW Stop Darmkanker

 

De vzw Stop Darmkanker is een jonge, dynamische en onafhankelijke NGO met als motto: kennis delen kan levens redden.

De vzw Stop Darmkanker wil iedereen overtuigen dat door vroegtijdige opsporing van poliepen en darmkanker het sterftecijfer door darmkanker drastisch zal dalen. Darmkanker is een sluipmoordenaar.

Elk jaar krijgen meer dan 8500 Belgen de diagnose van darmkanker. Dagelijks sterven er 9 mensen aan darmkanker. Darmkanker is de tweede meest voorkomende kanker bij vrouwen en de derde meest voorkomende kanker bij mannen. Als darmkanker in een vroegtijdig stadium wordt ontdekt, heeft men méér dan 90% kans op genezing. De kennis over darmkanker is nog steeds ontoereikend. Extra middelen zijn nodig om de ziekte te bestrijden.

Ook jouw bijdrage kan levensreddend zijn. Bij je inschrijving heb je de mogelijkheid om 5,10 of 15€ te doneren voor vzw Stop Darmkanker.

Meer info op www.stopdarmkanker.be

The essential Guide for cycling in Flanders

Cycling in Flanders

Cycling in Flanders is een project van Toerisme Vlaanderen om de buitenlandse wielertoerist te overtuigen om minstens 1 maal in zijn leven een kasseihelling onder zijn/haar wielen te schuiven.

Wil je meer weten?

www.cyclinginflanders.cc

Cycling Vlaanderen

Cycling Vlaanderen

Fietsen over een typisch Vlaams parcours: bochtig, hoog en laag, onder en boven. Dat is waar Cycling Vlaanderen voor staat! Ontdek samen met ons de oneindige rijkheid van het fietsen en deel jouw passie met duizenden andere wielerfanaten! Sluit je aan en laat je verrassen door de vele voordelen die je ontvangt als lid!

CONTACT

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in uw ervaring van ons evenement. Wij horen graag uw opmerkingen, reacties of ideeën. Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar uw reactie.

ORGANISATIE & PERS

Peloton
Ottergemsesteenweg Zuid 808
9000 Gent
België
Peloton